Convenience-koncept til din altan

Plantan.dk´s convenience-koncept henvender sig til den travle byboer, som sætter stor pris på sin altan, men som ikke har tid i kalenderen til at udvælge, købe, slæbe og beplante altanen. Og ikke mindst til den lidt glemsomme altanejer. Med en investering i Plantan.dk´s krukkeophæng bliver det muligt for dig at have en grøn, blomstrende og levende altan året rundt.

Krukkeophæng

Plantan.dk tilbyder smukke krukkeophæng i galvaniseret stål til 1, 2 eller 3 krukker. Samt en stor gulvkrukke. Krukkerne passer i krukkeophængene, er frostsikrede og findes i 2 skønne farver.

Blomsterpakker

Plantan.dk tilbyder altid frisk beplantede altankrukker leveret til din dør. Blomsterne og planterne tilbydes i sæsonkategorier som f.eks. Sommerskøn, Forårsfin, Efterårsrar og Vintermix.

Levering

Plantan.dk leverer til døren i København, Valby og Frederiksberg. Vi finder sammen det bedste tidspunkt for din levering.

SMS-service

Plantan.dk tilbyder sine kunder en SMS-Service, hvor der er mulighed for at du kan modtag SMS når ”Dine altankrukker er tørstige”.

Sæsonskift

Kunne du tænke dig en genopfyldning af dine altankrukker, når sæsonerne skifter? Vi tager dine tomme krukker med og din genopfyldning kommer i tilsvarende krukker, man kan sige at vi kan bytte krukker.